Titans (2018) me Titra Shqip: Sezoni 1

Oct. 12, 2018
Vlerësimi juaj: 0
6 1 votë

Titans ndjek aventurat e Robin, i cili doli nga errësira e Gotham City për të udhëhequr një grup të ri heronjsh: Raven, Starfire dhe Beast Boy. Ekipi i ri formon një front të bashkuar kundër demonëve të tyre personalë dhe për të shpëtuar planetin nga e keqja. Superheronjtë e rinj zbulojnë se janë të papërsosur në vetvete, por bëhen Titanë kur janë të gjithë së bashku.

Shpërndarë0