The Wire (2002) me Titra Shqip: Sezoni 1

Jun. 02, 2002
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Në rrugët e infektuara me drogë në Baltimorës Perëndimore, ka djem të mirë dhe ka djem të këqij. Ndonjëherë keni nevojë për më shumë se një simbol për t’i dalluar ato. Sezoni 1 ndjek një hetim të vetëm të përhapur të drogës dhe vrasjeve në Baltimore – një që kulmon me një seri komplekse përgjimesh dhe vëzhgimesh të rrezikshme.

Shpërndarë0