The Vampire Diaries 2009 me Titra Shqip: Sezoni 4

Oct. 11, 2012
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Sezoni i katërt fillon me gjithçka në tranzicion. Elena përballet me makthin e saj më të keq ndërsa zgjohet nga aksidenti i saj vdekjeprurës për të gjetur se tani duhet të durojë ndryshimin e tmerrshëm për t’u bërë një vampir – ose të përballet me vdekjen e sigurt. Stefan dhe Damon janë të ndarë edhe më tej se si ta ndihmojnë Elenën të përshtatet me një jetë që nuk e dëshironte, dhe të gjithë duhet të përballen me kaosin e krijuar pasi vampirët dhe mbështetësit e tyre u nxorrën jashtë këshillit të qytetit dhe udhëheqësve vendorë. Përkundër gjithçkaje, ndërsa Elena dhe miqtë e saj hyjnë në fazën e fundit të shkollës së mesme para se diplomimi t’i dërgojë në rrugë të ndryshme, ata ndjejnë që lidhja me qytetin e tyre të Mystic Falls merr një kuptim më të thellë kur futet një personazh i ri misterioz i cili duket i qëllimshëm në shkatërrimin e qytetit.

Shpërndarë0