The Strain (2014) me Titra Shqip: Sezoni 2

Jul. 12, 2015
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Transformimi ka filluar në sezonin e dytë. Qyteti i Nju Jorkut po bie në një epidemi të keqe dhe askush nuk po i vjen në ndihmë. Qytetarët e saj duhet të luftojnë ose të vdesin. Tani Eph dhe Dr. Martinez përqendrohen në krijimin e një arme biologjike, ndërsa Setrakian kërkon një libër të lashtë që ai shpreson se do të zbulojë historinë e strigoi … dhe ndoshta një mënyrë për t’i vrarë ata.

 

Ashtu si i pari, sezoni i dytë i The Strain përbëhet përsëri nga 13 episode me gjatësi të ngjashme.

Shpërndarë0