The Man in the High Castle (2015) me Titra Shqip: Sezoni 1

Jan. 15, 2015
Vlerësimi juaj: 0
7 1 votë

Rreth 20 vjet pas asaj humbjeje, Shtetet e Bashkuara dhe pjesa më e madhe e botës tani janë ndarë midis Japonisë dhe Gjermanisë, shteteve më të mëdha hegjemoniste. Por tensioni midis këtyre dy fuqive po rritet, dhe ky stres po luan në SHBA -në perëndimore.

Shpërndarë0