See (2019) me Titra Shqip: Sezoni 2

Aug. 27, 2021
Vlerësimi juaj: 0
8 1 votë

Në sezonin e dytë, Baba Voss po lufton për të ribashkuar familjen e tij të copëtuar dhe për t’u larguar nga lufta dhe politika që e rrethon, por sa më shumë të largohet, aq më thellë futet dhe shfaqja e vëllait të tij kundërshtar e kërcënon familjen edhe më shumë.

Shpërndarë0