Locke & Key (2020) me Titra Shqip: Sezoni 1

Feb. 07, 2020
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Pas vrasjes së babait të tyre, dy vëllezërit e motra etyre lëvizin me nënën e tyre në pasurinë e tyre stërgjyshore, ku zbulojnë çelësa magjikë që hapin fuqitë – dhe sekretet.

Shpërndarë0