Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 1 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x9

The Choice

Përmes përkthimit të teksteve antike romake nga Athelstan, mbreti Ecbert mëson një taktikë ushtarake për të mposhtur vikingët. Në fushën e betejës, Ragnar këshillon Horikun që të përparojë me kujdes, por Horiku nuk i kushton vëmendje paralajmërimit dhe në vend të kësaj urdhëron njerëzit e tij që të vazhdojnë shpejt në rrjedhën e poshtme dhe të sulmojnë ushtarët e Mbretit Ecbert që përparojnë kundër tyre.

Lagertha dhe Ragnar nuk mund të bëjnë asgjë tjetër veçse të ndjekin mbretin e tyre, por kur e kuptojnë që kalorësia armike po vjen nga krahu, është tepër vonë. Të sulmuar nga të dy anët, Vikingët mbrohen me forcë. Humbja bëhet e plotë kur ata sulmohen gjithashtu nga njerëzit e mbretit Aelle. Të rënët janë shumë dhe në Ragnar, Horik, Lagertha dhe pjesa tjetër e të mbijetuarve, nuk ka asnjë mundësi tjetër përveç tërheqjes së shpejtë, duke lënë shokë të shumtë të vdekur dhe të plagosur në fushë, duke përfshirë edhe vetë Rollo.

Pas betejës, Athelstan udhëton në fushën e betejës dhe midis trupave të ndryshëm njeh atë të Rollos, i cili për fat të mirë është ende gjallë. Athelstan e ka transportuar në Manastirin Winchester. Në kamp, ​​zhgënjimi për humbjen dhe për vdekjen e kaq shumë shokëve po vlon, veçanërisht Bjorni.

Ragnar e ngushëllon atë dhe, kur e kupton se nuk ka pësuar as një gërvishtje, ai i jep atij pseudonimin e Iron Flank. Mbreti Aelle do të dëshironte të sulmonte Vikingët menjëherë, por Ecbert nuk pajtohet dhe e bind atë se do të ishte më e mençur t’u ofronte Vikingëve tokë për të kultivuar dhe në këmbim të mundësisë për t’i përdorur ata si mercenarë në luftën kundër Mercia.

Athelstan dërgohet në kampin Viking për të propozuar një takim të ri me Ragnar, Horik dhe Lagertha. Kjo gjithashtu u jep dy miqve një shans për t’u takuar përsëri. Ragnar i kthen byzylykun Athelstan dhe e lut që të kthehet te ata. Gjatë takimit në pallat, mbreti Ecbert u ofron vikingëve paqen, disa toka për tu kultivuar, mundësinë e punësimit si mercenarë për të luftuar kundër Mercia dhe çlirimin e Rollo.

Propozimi pranohet menjëherë nga Ragnar dhe Lagertha. Më në fund, edhe Mbreti Horik i pranon kushtet, megjithëse pa dëshirë. Rollo kthehet midis Vikingëve që fillojnë të kthehen në Kattegat, ndërsa një numër vullnetarësh mbeten në shërbim të Princeshës Kwenthrith.

Athelstan gjithashtu kthehet në Kattegat dhe i rrëfen Ragnarit se ai beson si në perëndinë e krishterë ashtu edhe në perënditë Vikinge. Ndërkohë në Kattegat, Aslaug e bën Þorunn një grua të lirë.

Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Vikings: 2×9 me Titra Shqip
Apr. 24, 2014
Shpërndarë0