Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 1 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x6

Unforgiven

Mbreti Horik kthehet në Kattegat me pak të mbijetuar. I uritur për hakmarrje, Horik i thotë Ragnarit se ata tani do të kenë nevojë për Jarl Borg, njerëzit e tij dhe anijet e tij që të kthehen të fuqishëm në Angli. Rollo dërgohet me një propozim për paqe nga jarl Borg, i cili pranon pasi të këshillohet me kafkën e gruas së tij të parë të vdekur. Athelstan është bërë një këshilltar i vlefshëm i mbretit Ecbert, i cili i beson atij detyrën e përkthimit dhe transkriptimit të teksteve antike romake nga biblioteka e tij private.

Sidoqoftë, Ecbert e këshillon atë, duke i thënë se nuk do të duhet t’i zbulojë askujt çështjen  e kryqëzimit. Lagertha është kthyer në Hedeby, por qortohet nga burri i saj për largimin nga fshati pa kërkuar lejë dhe për lejimin e Bjorn të qëndrojë në Kattegat. Atë natë, Jarl Sigvard dërgon disa nga njerëzit e tij si ndëshkim për të rrahur Lagertha, e cila është poshtëruar nga burri i saj gjithashtu të nesërmen në tryezë. E verbuar nga zemërimi, gruaja godet burrin e saj me thikë para të gjithë anëtarëve të familjes dhe të ftuarve të shumtë.

Duke pritur të shmangte reagimin e njerëzve të jarl, Lagertha habitet kur xhaxhai i Sigvardit, Einar, i pren kokën nipit të tij me shpatë. Jarl Borg kthehet në Kattegat për t’u bashkuar me forcat e Ragnar dhe Mbretit Horik, por gjatë natës njerëzit e tij janë mbyllur në ndërtesën ku ata fjetën dhe u dogjën të gjallë, ndërsa Borg u arrestua duke pritur për të marrë dënimin e shqiponjës së gjakut si hakmarrje për sulmin e tij në Kattegat.

Vikings: 2×6 me Titra Shqip
Vikings: 2×6 me Titra Shqip
Vikings: 2×6 me Titra Shqip
Vikings: 2×6 me Titra Shqip
Apr. 03, 2014
Shpërndarë0