Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 1 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x5

Answers in Blood

Rollo dhe Ragnar janë të vetëdijshëm se një sulm i drejtpërdrejtë ndaj Kattegat do të ishte shumë i rrezikshëm. Prandaj Ragnar vendos të bëjë një bastisje në fshat, për të shkatërruar furnizimet e ushqimit dhe për të detyruar jarl Borg dhe njerëzit e tij që të përballen me ta në fushë të hapur. Bastisja nga Ragnar, Bjorn dhe dy shokë të tjerë është e suksesshme dhe Borg detyrohet të lërë fshatin dhe të bëjë betejë. Beteja është e përgjakshme, por në fund Ragnar është fituese dhe Borg detyrohet të ikë.

Kthyer në Kattegat, Ragnar viziton Parashikuesin, duke rrëfyer se i do të dyja Lagertha dhe Aslaug. Ndërkohë në Wessex, Athelstan dërgohet në pyetje nga mbreti Ecbert, i cili është i interesuar të mësojë zakonet dhe besimet e paganëve. Althelstan vuan një konflikt të brendshëm në lidhje me besimin e tij. Lagertha vendos të kthehet te Hedeby, por i jep leje Bjorn të qëndrojë me babanë e saj. Ragnar merr një lajmëtar me lajmin se mbreti Horik është sulmuar dhe është detyruar të ikë.

Vikings: 2×5 me Titra Shqip
Vikings: 2×5 me Titra Shqip
Vikings: 2×5 me Titra Shqip
Vikings: 2×5 me Titra Shqip
Mar. 27, 2014
Shpërndarë0