Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 1 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x4

Eye for an Eye

Ragnar takon mbretin Ecbert, i cili e pyet arsyet që e sollën në Wessex dhe i ofron një pjesë të tokës për të kultivuar. Kur kthehet në kamp, ​​Ragnar merr lajmin e sulmit në Kattegat nga jarl Borg nga disa nga njerëzit e Mbretit Horik të cilët kanë mbërritur nga Skandinavia. Ragnar vendos të largohet menjëherë nga Wessex dhe të kthehet në Kattegat me njerëzit e tij.

Athelstan vendos të qëndrojë me mbretin Horik, por më vonë kapet në një pritë nga ushtarët e Ekbertit. Rollo udhëzon Siggy, Aslaug dhe të mbijetuarit e tjerë në një vend të largët dhe përpiqet të mbledhë sa më shumë burra që të jetë e mundur për të provuar dhe fituar Kattegat.

Ragnar kthehet në shtëpi dhe arrin të ribashkohet me familjen e tij, por gëzimi i tij vdes kur Rollo i thotë se nuk kanë burra të mjaftueshëm për të mposhtur Jarl Borg. Në Wessex, Athelstan akuzohet si apostat dhe dënohet me kryqëzim. Sidoqoftë, mbreti Ecbert arrin në kohë për të shpëtuar jetën e tij dhe për të urdhëruar lirimin e tij.

Ndërkohë, në fermën ku Ragnar dhe njerëzit e tij janë strehuar, një grup i madh luftëtarësh mbërrin: ata janë Lagertha dhe disa burra të jarl Sigvard, të cilët kanë ardhur në ndihmë të Ragnar. Së bashku me gruan, është edhe Bjorn, tani i rritur. Takimi e bën shumë të lumtur Ragnar.

Vikings: 2×4 me Titra Shqip
Vikings: 2×4 me Titra Shqip
Vikings: 2×4 me Titra Shqip
Mar. 20, 2014
Shpërndarë0