Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 1 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x3

Treachery

Ragnar dhe njerëzit e tij vazhdojnë të përparojnë në territorin e Wessex dhe të mbërrijnë për të plaçkitur manastirin e Winchester. Ragnar është i bindur se toka e Anglisë është shumë pjellore dhe fillon të mendojë për mundësinë e vendosjes së përhershme në ato vende. Mbreti Ecbert dërgon një lajmëtar te Ragnar me një kërkesë për të lënë tokat e tij. Si përgjigje, Ragnar e pyet se sa është i gatshëm të paguajë.

Ndërkohë, jarl Borg vendos të pushtojë tokat e Ragnar për të marrë hak për përjashtimin nga ekspedita dhe duke përfituar nga fakti që Ragnar ka sjellë të gjithë luftëtarët e tij më të mirë në Angli. Të udhëhequr nga Rollo, banorët e Kattegat – për pjesën më të madhe gra, të moshuar dhe fëmijë – përpiqen të fortifikojnë fshatin sa më mirë dhe të kundërshtojnë me guxim burrat e Jarl Borg. Sidoqoftë, ata masakrohen dhe Rollo detyrohet të ikë në male së bashku me Siggy, Aslaug dhe fëmijët e tij. Ndërkohë në jarldomën e Hedeby, Lagertha është martuar sërish me jarl Sigvard, por si ajo ashtu edhe djali i saj Bjorn nuk janë të lumtur. Bjorn, tani i rritur, është i etur të largohet nga ai vend, të provojë veten dhe të zbulojë botën, por njerku i tij e ndalon atë.

Vikings: 2×3 me Titra Shqip
Vikings: 2×3 me Titra Shqip
Vikings: 2×3 me Titra Shqip
Vikings: 2×3 me Titra Shqip
Vikings: 2×3 me Titra Shqip
Mar. 13, 2014
Shpërndarë0