Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 26 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 2x10

The Lord's Prayer (Fundi i Sezonit 2)

Gruaja dhe djemtë dhe bijat e shumta të mbretit Horik mbërrijnë në Kattegat, ku festohet kthimi në shtëpi. Floki, për të provuar besimin e tij te mbreti Horik, helmon Torstein. Horik rrëfen planin e tij për të vrarë Ragnar, Lagertha, Bjorn, Rollo, Aslaug dhe të gjithë ata që janë besnikë ndaj tij. Floki pranon ta ndihmojë.

Në këmbim të premtimit të tij për t’u martuar me të, Horik urdhëron Siggy të vrasë fëmijët e Ragnar dhe Aslaug dhe i jep asaj një thikë. Ndërkohë, pas një rreziku tensionesh të vazhdueshme, Bjorn dhe Þorunn pajtohen. Athelstani i mëson Ragnarit lutjen e krishterë në Zot. Gjatë natës, disa ushtarë të armatosur të Horikut mbërrijnë në heshtje në Kattegat, të cilët fillojnë të vrasin këdo që takojnë në rrugën e tyre.

Sapo hyn në sallën kryesore, Horik zbulon se Torstein ende gjallë dhe kupton se ai ka rënë në një kurth. Mbreti e kupton që Floki dhe Siggy kurrë nuk e tradhtuan Ragnar, por e mashtruan atë për të zbuluar planet e tij.

Të gjithë burrat e Horikut janë vrarë së bashku me të gjithë bijtë dhe bijat e tij, me përjashtimin e vetëm të Erlendur, trashëgimtarit të Horikut, për të cilin babai i tij ka kërkuar mëshirë duke u ofruar i pafuqishëm jetën e tij.

Lagertha vret gruan e Horikut në një duel dhe Bjorn lejon që shërbëtorët e rinj të familjes Horik të shpëtojnë para se të jetë tepër vonë. Më në fund Ragnar godet me thikë Horikun për vdekje dhe pastaj sulmon me tërbim trupin e tij.

Skena e fundit tregon Ragnar të ulur në majë me pamje nga fjordi i Kattegat duke mbajtur shpatën e mbretërve.

Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
Vikings: 2×10 me Titra Shqip
May. 01, 2014
Shpërndarë0