Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 6 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 1x8

Sacrifice

Ragnar, familja e tij dhe të tjerët udhëtojnë në Uppsala për t’i bërë nderimet e tyre perëndive. Është një udhëtim që ata ndëmarrin çdo nëntë vjet dhe Raganr fton Athelstan t’i shoqërojë ata. Athelstani mëson se do të ketë flijime njerëzore dhe shtazore. Ai heq dorë nga besimi i tij i krishterë, por një prift i thotë se ai është atje për tu sakrifikuar.

Por ai nuk pranon, kështu që grupi i Ragnar duhet të sigurojë një zëvendësim. Mbreti Horik mirëpret Ragnar i cili premton besnikërinë dhe shërbimin e tij. Në kthim, ai i kërkon Horikut të bashkojë forcat me të, në mënyrë që ata të mund të dërgojnë grupe më të mëdha sulmuese në perëndim. Horiku pranon por ka një detyrë për të.

Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Vikings: 1×8 me Titra Shqip
Apr. 21, 2013
Shpërndarë0