Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 5 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 1x7

A King's Ransom

Ragnar dhe njerëzit e tij arrijnë në Angli dhe ndërtojnë një kamp. Mbreti Aelle mirëpret vëllain e tij dhe i kërkon që të sjellë ushtrinë e tij, por ushtria e vëllait të mbretit mposhtet shpejt kur Ragnar i sulmon ata natën. Ragnar pranon ofertën e mbretit Aelle për ta vizituar në shtëpinë e tij dhe i kërkon 2000 paund në ar dhe argjend si shpërblim për të liruar vëllanë e mbretit.

Mbreti pranon por dëshiron që një nga njerëzit e Ragnarit të pagëzohet. Sidoqoftë, mbreti nuk ka ndërmend të paguajë shpërblimin dhe fillon një sulm në kampin e pushtuesit. Ndërkohë Lagertha shpërndan me mençuri drejtësinë në mungesë të Jarl Ragnar dhe gjithashtu pranon ofertën e Siggy për t’u bërë shërbëtorja e saj.

Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Vikings: 1×7 me Titra Shqip
Apr. 14, 2013
Shpërndarë0