Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 5 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 1x5

Raid

Jarl Haraldson sulmon fermën e Ragnar me qëllimin për t’i dhënë atij një mësim. Njerëzit e tij shkatërrojnë pjesën më të madhe të fermës, duke vrarë tërë bagëtinë e tij dhe duke djegur ndërtesat e tij. Ragnar është plagosur dhe dorëzohet për t’i dhënë familjes së tij kohë për të shkuar në varkën e tyre dhe për të shpëtuar.

Ragnar më pas arrin të shpëtojë dhe merret nga Floki, i cili kujdeset për të për ta rikthyer atë në shëndet. Ndërkohë, Rollo i thotë Haraldson se Ragnar duhet të ketë vdekur. Siggy e paralajmëron atë se burri i saj do ta vrasë. Rollo më vonë kapet dhe torturohet. Kur Ragnar mëson se çfarë ka ndodhur, ai e sfidon Haraldson për një duel. Ndërkohë, Haraldson cakton një martesë për vajzën e tij pa u këshilluar me gruan ose vajzën e tij.

Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Vikings: 1×5 me Titra Shqip
Mar. 31, 2013
Shpërndarë0