Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 2 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 1x3

Dispossessed

Pas sulmit të suksesshëm, Ragnar dhe ekuipazhi i tij me gëzim kthehen në shtëpi me pasuritë e tyre. Jarl Haraldson nuk heziton të thërrasë Ragnar në sallën e madhe ku ai pretendon tërësinë e thesarit. Haraldson më pas lejon anëtarët e ekuipazhit që secili të marrë një gjë nga thesari dhe Ragnar zgjedh vëllain Athelstan si skllav të tij.

Nga Athelstan, ai dëshiron të mësojë strukturën politike në Angli dhe dëshiron të mësojë disa gjëra në lidhje me gjuhën. Haraldson sanksionon një bastisje të re, por këmbëngul që një nga njerëzit e tij, Knute, të shkojë me ekuipazhin e Ragnar. Këtë herë Ragnar merr gruan e tij me vete në bastisje dhe e vë Athelstan për të monitoruar përparimin e fermës.

Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Vikings: 1×3 me Titra Shqip
Mar. 17, 2013
Shpërndarë0