Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 7 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Vikings (2013): 1x2

Wrath of the Northmen

Jarl Haraldson ndalon bastisjen në perëndim, por Ragnar, Rollo, Floki dhe të tjerët vendosin që gjithsesi të lundrojnë në atë drejtim. Ragnar ndalon Lagertha të marrë pjesë në sulmet në Angli, pavarësisht nga fakti se ajo dëshiron të shkojë me çdo kusht.

Ndërkohë një burrë përpiqet të joshë Siggy, gruan e kontit dhe ai e vret atë duke e mashtruar. Ragnar dhe shokët e tij largohen me anijen e re të ndërtuar nga Floki dhe mbërrijnë në brigjet e Anglisë, me metodën e re të lundrimit të mësuar nga Ragnar.

Këtu ata gjejnë manastirin Lindisfarne dhe vendosin ta grabisin, duke vrarë të gjithë murgjit e pranishëm, përveç disa që ata do t’i marrin në shtëpi si skllevër. Midis këtyre ndodhet edhe Althestan, jeta e të cilit shpëtohet nga Ragnar kur Rollo, përkundrazi, dëshiron ta vrasë atë.

 

Vikings: 1×2 me Titra Shqip

Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Vikings: 1×2 me Titra Shqip
Mar. 10, 2013
Shpërndarë0