Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 25 Shikime Raporto Problem

  • Server 1fcom
  • Server 2ninjastream.to

Vikings (2013): 1x1

Rites of Passage

Skandinavi, 793 pas Krishtit. Ragnar Lodbrok jeton në një fermë me familjen e tij dhe gjatë sezonit të verës bastis tokat lindore për llogari të shefit të tij, Jarl Haraldson. Sidoqoftë, ambicia dhe etja e tij për dije e bëjnë atë të dëshirojë të udhëtojë në perëndim në kërkim të një toke legjendare plot thesare për të plaçkitur.

Gjatë rrugës për në fshatin Kattegat për ceremoninë e fillimit të djalit të tij 12-vjeçar Bjorn në jetën e të rriturve, Ragnar takon vëllain e tij Rollo për të shpjeguar se si ai synon të lundrojë në perëndim. Në pallatin e kontit, së pari mbahet një gjyq i cili përfundon me dënimin e dy fajtorëve përkatësisht për vjedhje dhe vrasje, pastaj ceremonia mbahet për djalin e Ragnar dhe një djalë tjetër. Është koha të flitet për bastisjet e verës tjetër, dhe Ragnar ekspozon para turmës dhe kotit idenë e tij për të provuar një udhëtim detar në tokat në perëndim.

Shefi refuzon propozimin e tij dhe në një bisedë private ai i thotë Ragnar të mos përpiqet të kundërshtojë më vendimet e tij. I zhgënjyer, Ragnar këshillohet me një fallxhor pa marrë një përgjigje të kënaqshme. Kështu që ai vendos ta marrë anijen vetë dhe shkon te shoku i tij Floki, marangoz dhe ndërtues anijesh dhe, ndërsa diskuton mbi karakteristikat e anijes, i premton se do të paguajë shpenzimet për anijen me plaçkën që do fitojë.

Pas kthimit në shtëpi, Ragnar bashkohet me Rollo dhe të dy debatojnë rreth rekrutimit të ekuipazhit dhe nëse të dy do të kishin gradë të barabartë në aventurë. Ragnar shkon për të kërkuar një sinjal pozitiv nga perënditë për ndërmarrjen e tij, ndërsa Rollo shfrytëzon rastin për të bërë përparime të vrazhda te gruaja e vëllait të tij Lagertha, e cila shpreh mohimin e saj me vendim dhe një aftësi të caktuar dialektike.

Më pas Ragnar, Floki dhe Rollo përurojnë anijen e ndërtuar rishtas për një provë të shkurtër, ndërsa ata vëzhgohen nga distanca nga njeriu i besuar i kotit Haraldson, i ngarkuar me mbajtjen nën vëzhgim të Ragnar.

Vikings: 1×1 me Titra Shqip

Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Vikings: 1×1 me Titra Shqip
Mar. 03, 2013
Shpërndarë0