Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 11 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.la
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Titans (2018) me Titra Shqip: 1x4

Doom Patrol

Gar e sjell Rachel në shtëpi në “familjen” e tij – një grup eksperimentesh mjekësore të papërshtatshme që do t’i njohim si The Doom Patrol (përfshirë Robotman, Negative Man dhe Elastigirl).

Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Titans: 1×4 me Titra Shqip
Nov. 02, 2018
Shpërndarë0