Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 6 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.la
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Titans (2018) me Titra Shqip: 1x3

Origins

Rachel dhe Kory udhëtojnë në manastirin ku u rrit Rachel, ndërsa Dick e krahason përvojën e tij jetime me atë të Rachel. Ndërkohë, Rachel miqësohet me Gar Logan.

Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Titans: 1×3 me Titra Shqip
Oct. 26, 2018
Shpërndarë0