Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 15 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4mixdrop.sx

The Vampire Diaries 2009: 2x7

Masquerade

Damon dhe Stefan dalin me një plan të ri kundër Katherine për ta vënë në veprim në ballon me maska të Lockwoods. Bonnie, Alaric dhe Jeremy bëjnë më të mirën për të ndihmuar Stefan dhe Damon me planin e tyre, por Katherine ka një AS në mëngë …

The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
The Vampire Diaries: 2×7 me Titra Shqip
Oct. 28, 2010
Shpërndarë0