Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 20 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.to
  • Server 4evoload.io

The Pacific 2010: 1x4

Gloucester / Pavuvu / Banika

Më në fund u regjistrua si një marins, Sledge trainohet për luftime në Camp Elliott. Divizioni i Parë Detar zbret në Cape Gloucester në ishullin e Britanisë së Re të kontrolluar nga Japonezët. Ndërsa Leckie dhe marinsat e tjerë luftojnë me japonezët, ata e kuptojnë shpejt se armiku më ogurzi është vetë xhungla mbytëse. Pasi mbijetoi Gloucester dhe ishte vendosur në ishullin Pavuvu të braktisur, Leckie filloi të shfaqte efektet fizike dhe mendore të luftimeve dhe u dërgua në një spital detar në afërsi të Banika për vëzhgim psikiatrik.

The Pacific: 1×4
The Pacific: 1×4
The Pacific: 1×4
Apr. 04, 2010
Shpërndarë0