Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 11 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.to
  • Server 4evoload.io

The Pacific 2010: 1x3

Melbourne

Të dobësuar fizikisht dhe mendërisht pas kalvarit katër-mujor në Guadalcanal, Leckie, Basilone dhe mijëra shokë të tyre zbarkojnë në Melburn, ku ata përshëndeten nga turmat e adhuruara dhe shihen si shpëtimtarët e Australisë. Ndërsa miqtë e tij janë në karrocë, Leckie lidhet thellësisht me një grua Australiane dhe familjen e saj Greke të brezit të parë. Ndërkohë, Basilone vlerësohet me Medaljen e Nderit dhe i kërkohet të kthehet në shtëpi për të ndihmuar në shitjen e lidhjeve të luftës në SHBA.

The Pacific: 1×3
Mar. 28, 2010
Shpërndarë0