Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 175 Shikime Raporto Problem

  • Server 1voe.sx
  • Server 2fcom
  • Server 3ninjastream.to

The Nevers 2021: 1x1

Pilot

Londër, 1899. Tre vjet pas një ngjarje të pashpjegueshme papritmas i pajis ato me aftësi të jashtëzakonshme, Amalia True dhe Penance Adair punojnë për të mbrojtur llojin e tyre nga antipatia e përhapur dhe e thelluar. Ndërkohë, inspektori i policisë Frank Mundi heton një varg vrasjesh në duart e një vrasësi serial të prekur dhe shumë të rrezikshëm të quajtur Maladie.

The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
The Nevers: 1×1 me Titra Shqip
Apr. 11, 2021
Shpërndarë0