Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 45 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Superman & Lois 2021: 1x4

Haywire

Ndërsa ishin ulur në tribunë në ndeshjen e futbollit në shkollën e mesme, Lois dhe Chrissy zbuluan Morgan Edge duke biseduar me Kryetarin e Bashkisë Dean dhe Kyle Kushing. Ndërkohë, Clark pranon të ndihmojë Lois-in në një takim të bashkisë, por gjërat tensionohen kur ai e gjen veten të tërhequr në dy drejtime të ndryshme. Së fundmi, Jonathan po ndjen emocione të ndryshme për statusin e sapo gjetur të Jordan.

Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Superman & Lois: 1×4 me Titra Shqip
Mar. 16, 2021
Shpërndarë0