Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 17 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.to
  • Server 4evoload.io

Marvel’s Agent Carter 2015: 1x7

SNAFU

Shtetet e Bashkuara, 1946. Peggy merret në pyetje nga kolegët e SSR dhe mbërritja e Jarvis në shpëtim të saj me një rrëfim faji të nënshkruar nga Howard Stark vetëm sa i bën gjërat më keq: rrëfimi u falsifikua nga shërbyesi në një përpjekje për të shpëtuar gruan.

Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Marvel’s Agent Carter: 1×7
Feb. 17, 2015
Shpërndarë0