Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 20 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.to
  • Server 4evoload.io

Marvel’s Agent Carter 2015: 1x4

The Blitzkrieg Button

Howard Stark është përsëri në SHBA dhe strehohet në fjetoren e Peggy. Howard flet me Carter për një armë shumë të rrezikshme që tani është në duart e SSR por Peggy zbulon se Stark e gënjeu atë, duke e përdorur që nga fillimi, dhe ia ktheu shpinën. Ndërkohë, kreu i SSR ndjek një gjurmë që e çon atë në Evropë dhe e kupton se akuzat e bëra kundër Stark mund të fshehin një komplot kompleks.

Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Marvel’s Agent Carter: 1×4
Jan. 27, 2015
Shpërndarë0