Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 7 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4ninjastream.to

Made For Love 2021: 1x4

I Want a New Life

E shtyrë nga babai i saj për tu zënë, Hazel kthehet te modelet e vjetra të bërjes së parave dhe përplaset me ish-shoqen e saj më të mirë Bangles, e cila e bën atë të kujtojë se kush ishte para Bajronit. Pasi mbaroi mënyrat për ta kthyer Hazelin në shtëpi me vullnetin e saj të lirë, Bajroni zbulon distancat e tmerrshme që ai është i gatshëm të udhëtojë për të marrë përsëri gruan e tij.

Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Made For Love: 1×4 me Titra Shqip
Apr. 08, 2021
Shpërndarë0