Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 11 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Euphoria 2019: 1x5

'03 Bonnie and Clyde

Pas karnavaleve, Maddy dhe Nate janë të detyruar të përballen me një hetim policor. Jules fillon të ndihet i presionuar për rolin e tij në maturinë e Rue. Kat injoron Ethan dhe përqafon stilin e saj të ri të jetës. Cassie arrin të distancohet nga Daniel dhe të përqendrohet në marrëdhënien e saj me McKay. Cal shqetësohet se si veprimet e tij kanë ndikuar tek fëmijët e tij.

Euphoria: 1×5 me titra shqip
Euphoria: 1×5 me titra shqip
Euphoria: 1×5 me titra shqip
Euphoria: 1×5 me titra shqip
Euphoria: 1×5 me titra shqip
Euphoria: 1×5 me titra shqip
Jul. 14, 2019
Shpërndarë0