Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 8 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4mixdrop.sx

DOTA: Dragon’s Blood 2021: 1x5

The Fire Sermon

Banda përballet me një ulje me gunga ndërsa Urdhri shkon në luftë. Slyrak, dhe Davion duhet të llogarisë me shpirtrat e fuqishëm të dragonjve antike.

DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×5 me Titra Shqip
Mar. 25, 2021
Shpërndarë0