Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 15 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3fcom
  • Server 4mixdrop.sx

DOTA: Dragon’s Blood 2021: 1x2

Princess of Nothing

Mirana dhe Marci i japin një dorë Davion, i cili kujton pak. Thirrjet e Tregut të Zi; Davion nxjerr një unazë treguese – dhe lëshon një kafshë brenda.

DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
DOTA: Dragon’s Blood: 1×2 me Titra Shqip
Mar. 25, 2021
Shpërndarë0