Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 38 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Dominion 2014: 1x8

Beware Those Closest to You

Në finalen e Sezonit 1, zbulimi i identitetit të një engjëlli më të lartë i vë Alex dhe Michael në mosmarrëveshje dhe Alex shkon para Senatit për të deklaruar çështjen e tij. Ndërkohë, martesa e Claire dhe William pasohet nga largimi i Gjeneralit Riesen nga Vega, Arika takon një delegacion nga Helena që sjell me vete ngarkesë tronditëse dhe Gabriel ngre disa dyshime me të ashtuquajturën dorëzim të tij.

Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Dominion: 1×8 me Titra Shqip
Aug. 07, 2014
Shpërndarë0