Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 22 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Dominion 2014: 1x6

Black Eyes Blue

Aleks merr përsipër detyrën jo dhe aq të lehtë të përpiqet të ekzorcizojë tetë-topa robër të zotëruesve të tyre të engjëjve dhe i kërkon Michael dhe Claire për ndihmë; David mbyllet në akolitet nëntokësore të William; në të njëjtën kohë, Riesen përmbys planin e Davidit për të uzurpuar pushtetin me një aleancë të re.

Dominion: 1×6 me Titra Shqip
Dominion: 1×6 me Titra Shqip
Dominion: 1×6 me Titra Shqip
Dominion: 1×6 me Titra Shqip
Jul. 24, 2014
Shpërndarë0