Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 25 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Dominion 2014: 1x5

Something Borrowed

Alex fillon stërvitjen e tij me Michael, por menjëherë më vonë ka një vizion që e bën atë të shkojë  në një misioni të Korpusit Archangel. Diku tjetër, Claire del për të mbrojtur Riesen, megjithatë ajo nuk mund të ndalojë që sekretet e tij të mbajtura prej kohësh të kthehen për ta ndjekur; dhe Davidi bën një lëvizje për të siguruar fuqinë e tij.

Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Dominion: 1×5 me Titra Shqip
Jul. 17, 2014
Shpërndarë0