Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 29 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Dominion 2014: 1x4

The Flood

Një senator i fuqishëm i Vega,  merr drejtuesit e qytetit dhe furnizimin me ushqim peng me një kërkesë: njohjen për publikun e identitetit te fshehtë të të Zgjedhurit, ose vuajtjen e pasojave. Michael është thirrur në një takim familjar të kryeengjëjve… përfshirë Gabriel. Claire shkon kundër Senatit të Vega.

Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Dominion: 1×4 me Titra Shqip
Jul. 10, 2014
Shpërndarë0