Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 29 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.sx
  • Server 4fcom

Dominion 2014: 1x3

Broken Places

Alex përpiqet të shpëtojë nga përgjegjësitë e tij si i Zgjedhuri duke lënë Vega, por një takim me forcat e Gabriel e lë atë dhe Michael duke luftuar për jetën e tyre. Ndërkohë, Riesen shkon shumë larg në emër të sigurisë.

Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Dominion: 1×3 me Titra Shqip
Jul. 03, 2014
Shpërndarë0