Çfarë problemi ka?

Zgjidh Serverin 24 Shikime Raporto Problem

  • Server 1dood.so
  • Server 2voe.sx
  • Server 3mixdrop.to
  • Server 4evoload.io

Band of Brothers 2001: 1x6

Bastogne

Easy Company përjeton Betejën e Bulge dhe duhet të qëndrojë pranë Bastogne ndërsa ka pak municion dhe furnizime të tjera. Episodi përqendrohet në mjekun Eugene “Doc” Roe ndërsa ai ndihmon ushtarët e tjerë atje ku mundet, ndërsa kërkon gjithashtu furnizime mjekësore, për të cilat Kompania ka shumë nevojë.

Band of Brothers: 1×6
Band of Brothers: 1×6
Band of Brothers: 1×6
Band of Brothers: 1×6
Band of Brothers: 1×6
Band of Brothers: 1×6
Oct. 07, 2001
Shpërndarë0